Tècnics, professionals, representants d’associacions de Bétera i alguns regidors de diferents grups polítics han començat a treballar en un nou Pla d’Inclusió i Cohesió Social de la localitat.

Dins del procés se celebraran un seguit de reunions de treball per sectors. La finalitat de la iniciativa és crear una eina realista i adequada al teixit social del municipi. Per aquest motiu, primer es treballarà a realitzar un diagnòstic dels principals problemes existents. Després serà el moment de posar en marxa accions i mesures concretes d’inclusió i cohesió adequades al municipi.

Com cada poble té les seues peculiaritats, perquè els plans siguen reals, des de la Generalitat Valenciana han volgut que siguen els ajuntaments els que els elaboren des del coneixement directe i proper de les problemàtiques que pateixen els veïns i veïnes.

“Aquest pla ens ajudarà a reduir els factors de desigualtat social i vulnerabilitat de la societat beterense, desigualtat que en la majoria dels casos provenen de la crisi econòmica que hem travessat, la desocupació i la precarietat laboral en què ens hem instal·lat”, ha explicat la regidora de Drets Socials, Raquel Puig, qui també ha insistit que es treballa per “donar solució als problemes reals de les famílies de Bétera, facilitar-los la inclusió en la societat i evitar l’exclusió”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment