El pròxim dissabte, 13 d’octubre, tindrà lloc l’actuació “Sis veus per al poeta“. Cal mencionar que aquesta actuació estava prevista per al passat 12 d’agost, després de la presentació oficial de les festes de les Obreres i Majorals de 2018, però va suspendre’s per la pluja. Ara es portarà a terme a l’auditori de la Casa de Cultura, a les 22.30 hores.

Es tracta d’un homenatge al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés. És un epectacle que aborda el seu poesia des de la música tradicional valenciana posat en escena per sis dones que han adaptat els seus versos a diversos estils musicals.

Aquestes dones han adaptat els versos del poeta als estils més arrelats a la nostra tradició musical -fandangos, malaguenyes, cants de batre, romanços o jotes, entre uns altres- i fins i tot han compost per a l’ocasió algunes peces d’inspiració tradicional. No es tracta únicament d’un concert, sinó d’un espectacle global on, a més del cant, s’incorpora el ball i el recital.

El Centre Artístic Musical de Bétera acompanyarà a les sis veus, en aquest acte el qual compta amb la col·laboració de la regidoria municipal de Cultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment