bdr

El Pla de Mobilitat de Transport per Carretera de la Generalitat Valenciana ha sigut ja publicat. En aquest sentit, Bétera tindrà un nou autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), després del treball realitzat per l’Ajuntament de Bétera de la localitat. Aquest autobús (línia 8) connecta el municipi amb la ciutat de València.

Segons explica el regidor municipal de Mobilitat y transport, Joano Baudés, la línia 8 implementarà els transports que ja tenia Mas Camarena i Torre En conill. Així mateix, passarà pel nucli urbà, urbanització ‘La Masia’, arribant a l’hospital Doctor Moliner.

No obstant això, el departament de Mobilitat considera insuficient el nombre d’autobusos concedits. Per aquest motiu, s’han presentat al·legacions a aquest pla. “Volem cinc transports més durant el cap de setmana”, ha especificat el responsable de l’àrea.

A més, un dels objectius que persegueixen les al·legacions presentades és descongestionar l’entrada i eixida al Parc Tecnològic.

El nou autobús de l’EMT complementaria el servei de metro on també es treballa perquè s’augmenten la freqüència de pas dels trens. “Estem presentant escrits a Conselleria perquè s’augmente la freqüència de metro a 15 minuts”, indica Joano Baudés.

Quant al recorregut del nou autobús, aquest passaria per Mas Camarena, faria dues parades en Torre en Conill (recorrent tota la urbanització), després baixaria per l’R-6 (centre d’Hípica), baixaria pel centre històric, passaria per l’Estació de metro i pararia en l’Avinguda Alcalde Vicent Cremades. “El que hem demanat és que es desvie i que passe per davant del Centre de Salut, d’ahí passaria per la urbanització de La Masia i després d’ahí tornaria a passar una altra vegada cap a Torre en Conill”, comenta l’edil de Mobilitat.

Així, es connectaran les urbanitzacions amb el nucli urbà de Bétera. Des de València, el recorregut cal mencionar que seria Empalme – Facultats – Heron city – Parc Tecnològic – Mas Camarena – Torre en Conill – Bétera – Dr. Moliner. A l’espera que s’accepten les al·legacions presentades, la nova línia començaria a funcionar el pròxim mes de març.

A continuació, adjuntem un vídeo amb tots els detalls, explicat pel mateix regidor de Mobilitat i Transport.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment