Ahir diumenge, 7 d’octubre, començaven els actes per a celebrar el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana a Bétera. Organitzats per la regidoria municipal de Festes, les activitats donaven el seu tret d’eixida amb la representació de l’obra de teatre ‘Jaume I’ de Mila FR a la plaça del Castell. Els més menuts i els seus pares disfrutaven d’un matí divertit i coneixien d’una manera divertida i participativa la nostra història.

A la vesprada va ser el torn per a l’actuació de Spanish Brass i Carles Dénia, mesclant cultures i ritmes a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Ja hui, a les 19.00 hores, els carrers de Bétera s’ompliran de gent amb la Processó Cívica que comptarà amb la participació de les quatre noves Obreres que s’encarregaran de repartir caramels als assistents, vestides d’hortolanes.

Com cada any, els Gegants i Cabuts i el grup de danses de la Falla Gran Via de l’Este i la Colla de Tabal i Dolçaina ‘Xe que Burrà’ seran els encarregats d’amenitzar el recorregut.

A la processó cívica també estaran presents les cinc comissions falleres del poble, encapçalades per la Junta Local Fallera.

La pólvora arribarà de la mà dels Majorals de 2019 que tancaran la processó amb una Coetà de Luxe per a il·luminar els carrers de la localitat. La Processó Cívica partirà de la Casa de la Cultura a les 19.00 hores fins a la plaça del Castell on acabarà.

Precisament allí és on en acabar la processó s’ha organitzat un sopar de germanor amb els veïns i veïnes que s’hagen apuntat prèviament a l’Ajuntament. Els assistents hauran de portar el sopar, el consistori posa la picaeta i la música. Després hi haurà barra amb beguda.

A partir de les 23:00 hores la música de la Orquestra València posaran el punt final a una vesprada plena d’activitats.

A continuació, adjuntem algunes imatges de l’obra de teatre que va obrir els actes de les celebracions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment