Amb motiu del 50 aniversari de l’Església dels desemparats de Bétera (1968-2018) i la Falla Gran Via de l’Est (1969-2019), la imatge pelegrina de la Verge arribarà el pròxim divendres, 12 d’octubre. Amb motiu de la seua arribada tindran lloc diversos actes on participaran les diferents comissions falleres de la localitat i les penyes coeteres locals.

D’aquesta manera, la verge arribarà el divendres al Cementeri de la població. La cita està prevista al voltant de les 18.00 hores, amb un ‘Salve’ de benvinguda i un ‘Respons’. L’itinerari serà des del carrer La Pau, carrer Puríssima, plaça Calvari, l’atri del calvari, l’ermita, carrer Marqués de Dosaigües, carrer la creu, carrer Benaguasil, carrer Goya, carrer Constitució i la parròquia dels Desemparats. Allí tindrà lloc un cant d’Albaes.

Dissabte, 13 d’octubre, la parròquia s’obrirà per a una oració mariana (a les 11.00 hores) ii un besamans (12.00 hores). A la vesprada es realitzarà una missa a les 19.00 hores i posteriorment una processó (Avinguda Constitució, carrer Calvari, carrer Estació, carrer José Gascón Sirera, carrer Colón, Calvari, Avinguda Constitució, Parròquia i Ofrena de flors).

Per a finalitzar, diumenge 14 d’octubre, es portarà a terme una missa dominical (a les 09.30 hores), una missa solemne (a les 12.00 hores), Cant d’Albaes i retaules (18.00 hores). A les 19.00 hores serà l’acomiadament de la imatge i l’eixida d’aquesta cap a la Basílica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment