Metrovalencia ofereix hui, 8 d’octubre, serveis de metro i tramvia abans i després de la celebració de la 39 edició del Festival Internacional de Pirotècnia ‘València’. Aquest esdeveniment tindrà lloc en l’antic llit del riu Túria per a celebrar la vespra de la festivitat del 9 d’Octubre, a partir de la mitjanit.

Amb la finalitat de facilitar l’assistència dels ciutadans al festival, Metrovalencia oferirà trens durant la nit i prolongarà el seu servei de matinada per a facilitar el retorn, després de la finalització d’aquest espectacle pirotècnic.

Per raons de seguretat, Protecció Civil ha establit un cinturó preventiu en la zona del tret dels focs artificials, per la qual cosa, a partir de les 23.00 hores i fins a la finalització del castell, l’estació d’Albereda romandrà tancada al públic. En este període de temps els viatgers que ho desitgen podran agafar el tren en les estacions de Colón, Facultats o Aragó per a acudir al lloc de celebració del festival.

Abans de la celebració del festival pirotècnic, a més del seu servei regular, FGV reforçarà el nombre de combois perquè els usuaris de Metrovalencia puguen acudir a aquest espectacle. Hi haurà un metre amb eixida d’Alboraia cap a Avinguda del Cid amb pas per Albereda; un en Avinguda del Cid-Alboraia Peris Aragó; un en Avinguda del Cid-Marítim Serrreria i dues Marítim Serreria-Avinguda del Cid que també passaran per la citada estació d’Albereda.

A més, passaran per l’emblemàtica estació dissenyada per Calatrava un Torrent Avinguda-Marítim Serreria i un Marítim Serradoraeria-Torrent Avinguda, i els trens de les Línies 1 i 2 acostaran als usuaris a Albereda gràcies al transbord d’Àngel Guimerà.

Després del tret del castell d’enguany, Metrovalencia posarà a la disposició dels viatgers en l’estació d’Albereda (Línies 3, 5, 7 i 9), una vegada reoberta al públic, un servei en direcció a Rafelbunyol, Marítim-Serreria, Aeroport, Riba-roja de Túria i Torrent Avinguda.

Els viatgers d’aquests trens que passen per l’estació d’Àngel Guimerà podran transbordar als combois de la Línia 1 amb destinació a Seminari-CEU i de la Línia 2 cap a Paterna i Torrent-Avinguda.

Metrovalencia posarà a la disposició dels viatgers serveis especials de tramvia a partir de les 00.40 hores. D’aquesta manera, hi haurà un comboi amb eixida en Pont de Fusta fins a Doctor Lluch, un altre de Benimaclet cap a Mas del Rosari i, finalment, un Marítim-Serreria a Tossal del Rei.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment