(EFE) La Guàrdia Civil investiga l’aparició, durant el matí d’aquest passat dilluns, de diversos ninots de cartó pintats amb la bandera estelada i penjats o penjats en pals de la llum al costat de l’entrada a València per l’autovia V-21.

Un vídeo gravat des d’un cotxe i divulgat en les xarxes socials, que ha sigut publicat per diversos mitjans de comunicació, mostra almenys tres ninots de cartó, de gran grandària, penjats del coll o dels peus en els pals de la llum.

Al migdia els ninots ja havien sigut despenjats i segons han informat fonts de la Guàrdia Civil s’ha obert una investigació sobre els fets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment