La Junta Local Fallera de Bétera ha comunicat que el pròxim dissabte 27 d’octubre tindrà lloc l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera 2019 (la xiqueta Carla Gelde i Granell i la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos) i les seues respectives Corts d’Honor.

L’itinerari a seguir inclou, a les 17.00 hores, en el Saló de Plens del Castell de la localitat la signatura de les Falleres Majors al Llibre d’Honor de la població. Seguidament hi haurà una recepció de les Juntes Locals convidades i de les comissions falleres del municipi, per part de les màximes representants, a les 17.45 hores a Casa Nebot. Posteriorment, s’acudirà en cercavila fins a l’Auditori de la Casa de la Cultura on a les 18.30 hores donarà inici l’acte protocol·lari.

Una vegada acabat l’acte protocol·lari es portarà a terme el tradicional sopar al Salo Azhor. Els fallers i falleres que vulguen assistir al citat sopar ja poden comprar el seu tiquet als diversos casals fallers.

D’altra banda, cal mencionar que el passat cap de setmana, va tindre lloc a la localitat de Benicarló l’Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana del 2018, i fins allí es van desplaçar les Falleres Majors, Andrea Peinado i Luisa Motillajunt a alguns delegats de la Junta Local Fallera. D’aquesta manera, Andrea i Luisa finalitzaven ja tots els seus actes com a representants de les festes josefines de Bétera, tancant un any inoblidable per a elles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment