Un any més, el carrer Goya de Bétera es tornarà a convertir en una via terrorífica el pròxim 31 d’octubre. I és que la festa de Halloween, també coneguda com la nit dels morts vivents, ja s’ha convertit en una cita ineludible per a les veïnes i veïns d’aquesta zona.

Un bon nombre de famílies acudeixen fins a Goya, des de fa uns quants anys. Tot va començar quan Juan Ramón Bolaños, veí de Bétera, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses any darrere any.

Tal com explica Tere Reche, veïna d’aquest carrer, “Molts veïns decoren el carrer i es disfressen, convidant a tot aquell que vulga a què s’acoste per a espantar-lo i passar-ho bé amb nosaltres”.

D’aquesta manera, tots els xiquets i xiquetes de la localitat tenen una cita amb el carrer Goya on no faltarà la decoració temorosa, les disfresses, les llepolies i la música. Qui desitge ajudar, pot col·laborar portant llepolies al Bar La Creu (al costat del parc del carrer Paterna). A més, el carrer estarà tallat durant unes hores per mantindre la seguretat en tot moment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment