Marina Civera Moreno, de la Comissió del Barri de Sant Josep serà la Fallera Major de València per al pròxim any, mentre que Sara Larrazábal Bernal, de la falla Sant Josep M. BayarriLos Isidros, ostentarà el càrrec de Fallera Major Infantil.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va anunciar els dos nomenaments de la Junta Central Fallera en el tradicional acte de cridada telefònica a les afortunades, celebrat en un abarrotat hemicicle de l’Ajuntament.

La primera a rebre la telefonada va ser la xiqueta Sara Larrazábal, de 10 anys, qui va respondre a la telefonada entre plors d’emoció i mostres d’agraïment cap al jurat que l’ha triada en reiterades ocasions. Aquesta, estudia sisé de primària en el col·legi la puríssima Franciscana de la Inmaculada.

Marina Civera, de 24 anys i graduada en Odontologia per la Universitat de València, assegurava amb emoció i alegria que serà una fallera molt entregada a la festa i als fallers. Marina és l’única de les 73 candidates que ja havia format part de la cort infantil (any 2006). A més a més, la seua germana Paula també va ser de la cort major.

Ara, tant Marina com Sara rellevaran les actuals falleres majors, Rocío Gil i Daniela Gómez. L’acte de proclamació tindrà lloc aquest dijous en l’Ajuntament de València, a partir de les 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment