Tal com ja vam comentar fa unes setmanes, la triatleta del CEA Bétera, Noèlia Juan, ha sigut convocada per participar en el Campionat d’Europa de Triatló Sub 23 que se celebrarà a Eliat (Israel) del 18 al 21 d’octubre.

Noèlia Juan Pastor té 22 anys i reparteix el seu temps entre els seus entrenaments diaris de més de 4 hores i els seus estudis de Belles Arts a la Universitat Politècnica de València. Fins a l’any passat a més tocava el clarinet, encara que va haver de deixar la banda perquè no podia assistir a tots els assajos però seguia amb les classes, segons ha declarat en una entrevista realitzada des del departament de premsa municipal.

Els seus entrenaments diaris es basen en bici i natació al matí i carrera i gimnàs a la vesprada. Indica que el seu punt feble és la natació però en l’últim Campionat d’Espanya de distància olímpica va quedar la quarta absoluta i segona Sub 23, el que li va permetre eixir en el segon grup de bici i avançar molt en carrera.

Entre els seus somnis com a esportista destaca poder anar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, encara que sap que està difícil perquè hi ha moltes xiques
lluitant i només poden anar tres.

Després de la pròxima competició, Noèlia descansarà unes tres setmanes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment