Betera.com està treballant en noves actualitzacions per a millor el servei que ofereix actualment. D’aquesta manera, molt prompte, els veïns i veïnes de Bétera podran disfrutar de diferents avantatges.

D’una banda, molt prompte, podrem publicar les nostres notícies en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana. La finalitat és facilitar la lectura de la nostra informació i arribar a tots els ciutadans.

Així mateix, tornarem a comptar amb un fòrum perquè els lectors puguen participar, opinar i donar a conéixer les seues idees, tal com aquest mitjà de comunicació oferia en els seus inicies. Per a accedir a aquest fòrum els usuaris deuran prèviament registrar-se a través de Facebook o Twitter.

Finalment, les nostres notícies ja es poden localitzar per mensualitat a través de la secció: ‘publicaciones por mes‘, la qual es pot trobar baix del tot de la pàgina a la barra grisa obscura. No obstant això, també es podrà seguir fent la recerca amb la lupa de recerca, si es vol buscar una paraula concreta.

A aquestes actualitzacions, s’aniran sumant altres de les quals ja anirem informant. De moment, ja es pot apreciar algún canvi visual a la portada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment