(EFE) Les conseqüències del temporal també es van notar a la Comunitat Valenciana aquest diumenge. Un arbre va caure sobre tres vehicles a València després de registrar-se una ratxa de vent i pluja a la ciutat aquest diumenge, encara que no va produir danys personals, segons fonts d’Emergències i de Bombers.
La caiguda de l’arbre es va produir a la vesprada al carrer Juan Ramón Jiménez de la capital valenciana, segons les fonts, que no van poder precisar l’abast dels danys patits pels cotxes.

Els bombers també van haver de retirar trossos d’algun edifici i aixecar l’aigua d’alguns patis a conseqüència del vent i la pluja que, segons fonts d’Emergències, van provocar la bolcada i la caiguda d’alguns contenidors i papereres a la ciutat.

Segons aquestes fonts, des de les 00.00 hores d’aquest diumenge es van registrar 404 cridades al telèfon 112 d’Emergències relacionades amb l’episodi meteorològic, encara que no es van produir incidents destacats.

D’altra banda, les restes del cicló Leslie, que arribaven ahir al migdia a la Comunitat Valenciana després de recórrer gran part de la Península, van deixar 70 litres per metre quadrat a Alcalà de Xivert, a la província de Castelló, dels quals 60 van caure en només una hora.

Les fortes precipitacions, que no van produir incidents de rellevància, segons Emergències de la Generalitat, també van deixar 61,2 l/m² en quatre hores a La Pobla de Benifassà; i 42,8 a Atzeneta del Maestrat.
Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), en sis hores es van produir bandes de precipitació amb moviment d’oest a est travessant tot el territori des de migdia i la intensitat en algunes localitats de Castelló va ser molt forta.

A Cervera del Maestrat, també a l’interior de la província de Castelló, es van recollir 57 litres per metre quadrat en quatre hores i 26,2 en solo una hora, segons dades del Sistema Automàtic d’Informació Hidrològica (SAIH).

També es van recollir en les últimes quatre hores 46 l/m² a Traiguera (24,4 en sols una hora); 41,8 l/m² a Atzeneta del Maestrat, 37 l/m² en Benafigós; o 25 a Catí, tots a l’interior de la província de Castelló.

També en una hora es van recollir 26,8 litres per metre quadrat a Alcalà de Xivert; 22,4 a Traiguera; 21,8 en La Sénia; 19,2 a Alacant; 4,4 a Confrides; 7,6 a Mutxamel o 6,4 litres per metre quadrat a Cofrents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment