Les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (C/Estació,5) acolliran el pròxim divendres, 19 d’octubre, la Presentació del Llibre ‘Malsons fets de fem‘ d’El Nano.

Aquest exemplar pretén accentuar sobre la importància que tenen els espais naturals per al planeta i els efectes que pot ocasionar. El llibre conté un missatge, escrit a manera de sensacions, a través dels poetes Carla Murillo Grifo i Alfons Navarret i Xapa, en forma de xicotets versos o frases les quals s’adapten a cada estampa. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores.

En aquest sentit, seguint la línia de conscienciació, dissabte i diumenge (20 i 21 d’octubre) es portaran a terme uns trajectes per a fer una neteja en les zones del barranc que estiguen afectades. El punt de quedada serà l’avinguda Diputació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment