La Mancomunitat Camp de Túria portarà a terme el pròxim diumenge, 21 d’octubre, un ‘Tech Day Camp de Túria‘. La finalitat de la iniciativa és realitzar activitats destinades a promoure l’ús responsable de les noves tecnologies entre els joves. L’esdeveniment tindrà lloc d’11.00 a 20.00 hores, en l’Edifici Multiusos de Llíria. Per a l’ocasió, la Mancomunitat compta amb la col·laboració de l’IVAJ i el suport dels Centres d’Informació Juvenils de la comarca.

L’objectiu és transmetre una visió educativa de les noves tecnologies a través de tallers, conferències i videojocs.

El Tech Day s’emmarca dins de les actuacions que l’entitat està realitzant en l’Àrea de Joventut des de la qual s’organitzen activitats de formació, oci, assessorament i inserció laboral dirigida a aquest col·lectiu.

La Mancomunitat treballa en aquest àmbit de forma coordinada amb els responsables polítics i tècnics dels 17 municipis del Camp de Túria.

La programació s’estructura en diferents parts: la robòtica, els videojocs, youtuberse influencers i la producció musical.

En el camp de la robòtica es realitzaran tallers de forma ininterrompuda durant tota la jornada en els quals els joves aprendran a construir i programar robots, a crear aplicacions i totes les claus del disseny i la impressió 3D.

En l’espai dedicat als videojocs, s’han organitzat tornejos de Fortnite i joc lliure de League Of Legends, Call of Duty, Rocket League, Fifa 18, Just Dance, Guitar Hero. També hi haurà una zona “retro”, i circuits de Scalextric, Iwat i Mario Kart. Paral·lelament, s’han programat xarrades de youtubers i professionals de e-sports, per a conéixer de primera mà tot el relacionat amb el món dels videojocs.

La música tindrà el seu espai lúdic i formatiu, amb els tallers de producció musical, DJ i bases de rap.

Per a poder assistir a aquest esdeveniment cal reservar l’entrada online, en www.omegawg.com. Igualment, la inscripció podrà realitzar-se en els punts CIJS/PIJS i en les Àrees de Joventut dels ajuntaments que no disposen de CIJ, així com en la Mancomunitat Camp de Túria.

En el cas dels menors de 18 anys, aquests necessitaran portar signada l’Autorització Parental, que s’adjunta en el correu que arriba en realitzar la inscripció via en línia. Aquesta autorització, sense la qual els menors d’edat no podran accedir al recinte, també podrà recollir-se en els punts d’inscripció físics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment