El passat cap de setmana, el veí de Bétera Vicente Ferré va aconseguir el nové lloc en el Campionat Mundial d’Ensinistrament WUSV, amb gossos diferents i formats tots des de menuts a casa i pertanyents de diveros països. Aquest esdeveniment es va celebrar a Randers (Dinamarca).

En aquest campionat van estar trenta països representats i més de cent trenta competidors.

Espanya estava representada entre d’altres pels veïns de Bétera, Marc Ferré, campió d’Espanya 2018 i el seu pare, Vicente Ferré, els dos seleccionats pel Reial Club del Gos de Pastor Alemany en l’últim campionat nacional celebrat a Saragossa recentment i representants del centre caní Deportcan.

En aquesta ocasió, després d’una competició molt exigent per als gossos participants, Vicente Ferré ha tornat a aconseguir entrar al top ten mundial amb el seu gos Galax de Jardins del Real, un pastor alemany de quatre anys amb el qual es prepara cada dia per a aquest tipus de proves.

La competició es va decidir aquest any a la disciplina de rastreig. En aquestes competicions els gossos participants han de superar una prova de rastreig de persones desaparegudes, una prova d’obediència composta per exercicis molt complexos i una disciplina final de protecció on el gos ha de defensar al seu propietari sempre sota un complet control. El gos que més s’acosta a la perfecció en cada disciplina és qui més punts aconsegueix.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment