El passat cap de setmana, el veí de Bétera Vicente Ferré va aconseguir el nové lloc en el Campionat Mundial d’Ensinistrament WUSV, amb gossos diferents i formats tots des de menuts a casa i pertanyents de diveros països. Aquest esdeveniment es va celebrar a Randers (Dinamarca).

En aquest campionat van estar trenta països representats i més de cent trenta competidors.

Espanya estava representada entre d’altres pels veïns de Bétera, Marc Ferré, campió d’Espanya 2018 i el seu pare, Vicente Ferré, els dos seleccionats pel Reial Club del Gos de Pastor Alemany en l’últim campionat nacional celebrat a Saragossa recentment i representants del centre caní Deportcan.

En aquesta ocasió, després d’una competició molt exigent per als gossos participants, Vicente Ferré ha tornat a aconseguir entrar al top ten mundial amb el seu gos Galax de Jardins del Real, un pastor alemany de quatre anys amb el qual es prepara cada dia per a aquest tipus de proves.

La competició es va decidir aquest any a la disciplina de rastreig. En aquestes competicions els gossos participants han de superar una prova de rastreig de persones desaparegudes, una prova d’obediència composta per exercicis molt complexos i una disciplina final de protecció on el gos ha de defensar al seu propietari sempre sota un complet control. El gos que més s’acosta a la perfecció en cada disciplina és qui més punts aconsegueix.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment