El pròxim divendres, 19 d’octubre, les regidories municipals de Dona i Igualtat i Sanitat de Bétera han preparat una campanya d’informació i sensibilització sobre el càncer de mama. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins el Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama de l’Organització Mundial de la Salut- OMS. Aquest tipus de càncer afecta majoritàriament a les dones i la seua detecció precoç és fonamental per al seu tractament i superació.
La campanya d’informació i sensibilització tindrà lloc al llarg del matí del divendres en les instal·lacions del centre de salut. Allí, les persones usuàries, especialment les dones, disposaran de diversos materials d’informació sobre aquest tipus de càncer, la seua detecció precoç, la importància de les revisions ginecològiques així com la necessitat de seguir visibilitzant la lluita que dia a dia pacients i familiars de càncer de mama mantenen contra aquesta malaltia i la necessitat de continuar amb la recerca científica.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment