Qui ha dit que la festa de Halloween és cosa només dels americans o anglesos? Cada vegada, aquesta celebració està més arrelada al nostre país. Tant és així, que en molts llocs organitzen festes temàtiques o actes especials. En aquest sentit, les Falles de Bétera tampoc volen quedar-se fora. Per aquest motiu, el dimecres 31 d’octubre la Falla Gran Via de l’Est acollirà una gran festa per a les falleres i fallers.

Dirigida sobretot als més menuts de la falla, la comissió ha preparat moltes sorpreses per a la festa. En primer lloc, hi haurà un ‘Monster Chef‘, on qui vulga podrà portar dolç o salat i assaborir-los terroríficament.

A més a més, a les 18.30 hores, a les Coves de Mallorca, hi haurà un passatge del terror, jocs i, per descomptat, berenar. Les falleres o fallers que vulguen acudir deuran anar disfressats per a disfrutar de l’ocasió de la millor manera possible.

Presentació aniversari

Però a aquesta celebració se li suma una altra més especial, si cap. Es tracta de la presentació del 50 aniversari de la falla. Aquesta es portarà a terme el pròxim 3 de novembre a l’auditori de la Casa de Cultura. L’acte començarà a les 17.00 i el punt de trobada de les falleres i fallers serà a les 16.00 hores en el Casal de la comissió (Av. Constitució).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment