Qui ha dit que la festa de Halloween és cosa només dels americans o anglesos? Cada vegada, aquesta celebració està més arrelada al nostre país. Tant és així, que en molts llocs organitzen festes temàtiques o actes especials. En aquest sentit, les Falles de Bétera tampoc volen quedar-se fora. Per aquest motiu, el dimecres 31 d’octubre la Falla Gran Via de l’Est acollirà una gran festa per a les falleres i fallers.

Dirigida sobretot als més menuts de la falla, la comissió ha preparat moltes sorpreses per a la festa. En primer lloc, hi haurà un ‘Monster Chef‘, on qui vulga podrà portar dolç o salat i assaborir-los terroríficament.

A més a més, a les 18.30 hores, a les Coves de Mallorca, hi haurà un passatge del terror, jocs i, per descomptat, berenar. Les falleres o fallers que vulguen acudir deuran anar disfressats per a disfrutar de l’ocasió de la millor manera possible.

Presentació aniversari

Però a aquesta celebració se li suma una altra més especial, si cap. Es tracta de la presentació del 50 aniversari de la falla. Aquesta es portarà a terme el pròxim 3 de novembre a l’auditori de la Casa de Cultura. L’acte començarà a les 17.00 i el punt de trobada de les falleres i fallers serà a les 16.00 hores en el Casal de la comissió (Av. Constitució).

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment