A causa de les pluges registrades en les últimes hores i davant la previsió de mal oratge, Bétera suspendrà finalment les classes de demà divendres durant tot el dia.

La mesura inclou Centres d’Educació Infantil, Primària (CEIPs), col·legis concertats, Institut d’Educació Secundària (IES) i Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

La Policia Local i Consistori continuen treballant de manera coordinada per atendre qualsevol emergència.

Sobretot es recomana fer cas als consells i avisos del 112 Comunitat Valenciana.

Les classes també s’han suspés en altres municipis de la província i la comarca com són: Alaquàs, Albuixech, Algemesí, Almussafes, Alzira, Burjassot, Cullera, Godella, L’Alcudia, L’Eliana, Manises, Moncada, Picassent, Paiporta, Paterna, Puçol, Sagunto, Silla, Sollana, Sueca i Vilamarxant.

Per la seua banda, el president de la Generalitat Ximo Puig ha instat a la ciutadania a actuar “amb la màxima prudència” davant l’episodi d’intenses pluges que està tenint lloc en el territori valencià.

En aquest sentit, ha assegurat que “la precaució ha de ser extrema”, sobretot, ha afegit, en els desplaçaments per carretera, que, com ha assenyalat, només haurien de tindre lloc “en casos d’extrema necessitat”.

Així s’ha expressat el cap del Consell des del Centre de Coordinació d’Emergències del 112 a l’Eliana, on, acompanyat pel director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha fet un seguiment de la situació durant aquesta vesprada.

Allí, Puig ha informat que es preveu una nit “certament complicada” en una part important de la Comunitat, durant la qual el servei del 112 es reforçarà i intensificarà la presència en tot el territori. Per això, ha demanat als ciutadans que siguen “conscients d’aquesta situació”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment