El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), compta amb una nova marca que porta per nom Labora. Amb aquesta nova marca, el Servef ha renovat la seua imatge per a adaptar-se a les demandes de la ciutadania. A més, llançarà un nou model d’oficina més pròxim i amable i posarà en marxa oficines mòbils.

El conseller d’Economia, Rafael Climent, ha avançat el compromís d’acompanyar el canvi estètic amb mesures reals i efectives com la presentació, divendres que ve 26 d’octubre, d’un nou model d’oficina denominat “Espai Labora“, que anirà implantant-se a poc a poc.

Altres mesures són la incorporació en plantilla de 120 orientadors, la posada en marxa d’oficines mòbils, la territorialització de les polítiques d’ocupació mitjançant el programa ‘Avalem Territori’, i l’impuls de la contractació de persones joves parades amb el programa ‘Avalem Joves’.

El nou Servef pretén canviar “el paradigma del que és un servei públic d’ocupació”, segons ha expressat el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha subratllat que aquesta actualització demostra que el Consell té com a “gran prioritat” la creació de llocs de treball.

Puig ha dit que, amb aquesta renovació, es busca “generar confiança en les institucions” perquè, segons al seu judici, la vella imatge del Servef estava “absolutament deteriorada”, així com promoure “un escenari d’estabilitat, honradesa i de diàleg social” per a augmentar la capacitat dels valencians i valencianes “d’emprendre i generar negoci”.

Per part seua, la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha destacat que el Servef “ha repensat les polítiques d’actuació per a adaptar-les a les necessitats reals del territori i del teixit empresarial”.

Labora tindrà una nova pàgina web dividida en tres grans àrees: ciutadania, empreses i entitats col·laboradores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment