A meitat del mes de desembre de 2017, la Diputació de València anunciava la construcció de la Variant Nord de Bétera en tan sols 3 anys. Posteriorment, el Diputat responsable d’Infraestructures i Carreteres, Pablo Seguí, explicava el projecte a l’Ajuntament de la localitat.

Es tracta d’una demanda de fa anys que té com a objectiu la redistribució del trànsit i sobretot alliberar el nucli urbà de la localitat del pas intens de trànsit pesat. La nova carretera evitarà el pas per Bétera dels conductors que es desplacen de València a Nàquera o Serra.

Moltes veïnes i veïns desitgen que aquest projecte es convertisca en una realitat, per totes les aglomeracions de trànsit i cues que es produeixen. En aquest sentit, alguns volen saber en quin punt es troba tot el procés, a hores d’ara.

Per aquest motiu, Betera.com ha parlat amb la regidora d’Urbanisme i Planificació, Neus Sánchez, qui ens ha confirmat que l’Ajuntament continua fent un seguiment exhaustiu de tot el treball que s’està realitzant des de Diputació perquè tot vaja endavant i la Variant Nord siga una realitat.

Segons explica Neus Sánchez, el responsable de Carreteres els va indicar que primer calia remodelar el projecte inicial perquè la normativa ha canviat des de la seua creació i, posteriorment, havia d’eixir a licitació l’execució material de les obres d’aquest. “Durant la reunió d’explicació del projecte, Seguí va comentar que ells pensaven que la licitació eixiria cap a novembre de 2018 i les obres començarien en 2019, comprenent aquest any i també 2020”, aclareix l’edil.

Posteriorment, la regidora ha seguit en contacte amb els tècnics pertinents per a assabentar-se de la situació actual. “El projecte ja estava tancat, remodelat i aprovat des d’abans de l’estiu i, després de l’estiu, el cap de tècnics van indicar-me que estaven també acabant el plec per a licitar l’obra ja”, hi ha matisat Neus Sánchez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment