(EFE) Vox celebrarà finalment el seu acte convocat per al pròxim 24 d’octubre en un restaurant d’Alboraia, després que la direcció de les Escoles de ‘San José-Jesuitas‘ de València rebutjara cedir les seues instal·lacions per raons de seguretat i per “forta tensió política”.

El partit ha informat en un comunicat que el nou local té un saló amb capacitat per a “més de mil persones” i que a l’acte de la setmana vinent assistirà el president nacional de Vox, Santiago Abascal, i el subsecretari jurídic nacional, Pedro Fernández, mentre que hi haurà autobusos per a traslladar a persones des de la seua seu a València.

Vox insisteix a denunciar l'”incompliment” per part dels responsables del col·legi anteriorment citat de l’acord de lloguer aconseguit “verbalment” amb el partit i afirma que no hi havia contracte, però sí que s’havia emés factura proforma, s’havia pagat la reserva i els havien remés el contracte.

Aquest partit lamenta que el col·legi haja decidit “canviar de criteri”, perquè fins ara havia cedit el seu saló d’actes a totes les formacions polítiques, i assegura que la “tensió política és la mateixa que quan es va negociar el lloguer” i que la seguretat “mai serà un problema”, perquè Vox s’encarrega de garantir-la.

En opinió de Vox, hi ha un “incompliment contractual per dissens unilateral” del col·legi, per la qual cosa es reserven l’exercici de les accions legals que consideren convenients.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment