Aquest passat dijous va ser una jornada prou intensa per a aquelles i aquells que treballen diàriament perquè el municipi de Bétera estiga net. Els treballadors de la recollida del fem van portar a terme una tasca immillorable, netejant la localitat per evitar mals majors.

Així com, també cal reconéixer la labor realitzada quan a la neteja d’embornals per previndre inundacions.

La quantitat de pluja caiguda no va facilitar la seua feina. Però ploga o neve, els operaris de Garbialdi desenvolupen la seua funció amb molta bona voluntat i profesionalitat,

En aquest sentit, també cal mencionar a la Policia Local de Bétera que vetla per la seguretat dels seus ciutadans i, en moments com aquests, procuren que el dia a dia dels veïns i veïnes siga el més normal, alertant i protegint dels perills en situacions com la d’aquests dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment