Aquest passat dijous va ser una jornada prou intensa per a aquelles i aquells que treballen diàriament perquè el municipi de Bétera estiga net. Els treballadors de la recollida del fem van portar a terme una tasca immillorable, netejant la localitat per evitar mals majors.

Així com, també cal reconéixer la labor realitzada quan a la neteja d’embornals per previndre inundacions.

La quantitat de pluja caiguda no va facilitar la seua feina. Però ploga o neve, els operaris de Garbialdi desenvolupen la seua funció amb molta bona voluntat i profesionalitat,

En aquest sentit, també cal mencionar a la Policia Local de Bétera que vetla per la seguretat dels seus ciutadans i, en moments com aquests, procuren que el dia a dia dels veïns i veïnes siga el més normal, alertant i protegint dels perills en situacions com la d’aquests dies.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment