El pròxim 31 d’octubre, tindrà lloc a Casa Nebot (carrer Estació, 5) una xarrada informativa per a tractar assumptes a tindre en compte a l’hora de contractar qualsevol assegurança (de llar, d’automòbil, de vida…).

Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria de Consum de l’Ajuntament de Bétera, a través d’ADICAE.

L’Associació d’Usuaris de Bancs Caixes i Assegurances (ADICAE) és una associació de consumidors i usuaris inscrita en el registre d’Associacions de Consumidors de l’Institut Nacional de Consum d’Espanya. És membre del Consell de Consumidors i Usuaris d’Espanya i representa als consumidors en el Comité Consultiu de la Comissió Nacional del Mercat de Valors i en la Junta Consultiva de la Direcció General d’Assegurances.

Aquesta associació forma part del moviment consumista els trets del qual poden agrupar-se en les següents finalitats:

  • La defensa dels impositors, accionistes, partícips, consumidors, usuaris o clients de bancs, asseguradores o entitats financeres en general.
  • Assessorament i defensa judicial o extrajudicial dels consumidors i usuaris. La principal eina emprada per ADICAE en la defensa dels seus associats és la via judicial col·lectiva. Aquest instrument pretén obtindre la denominada justícia col·lectiva en determinats fraus massius.
  • Educació i divulgació de l’educació financera. Promoció de la participació ciutadana en la cultura financera.
  • Difusió d’informació pretesament veraç sobre els productes financers.
  • Representació dels consumidors davant organismes públics o privats.
  • Cooperació i col·laboració amb altres organitzacions socials.
  • Defensar i assessorar els associats i als ciutadans en general davant qualsevol circumstància de les previstes en la llei 26/84 de 19 de juliol de consumidors i usuaris i normativa que la desenvolupa.

L’acte tindrà lloc a les 18.30 hores i, després de la xarrada, els assistents podran preguntar dubtes per a resoldre’ls en el moment.

L’aforament és limitat. Per aquest motiu, qui desitge assistir i participar deurà cridar per a reservar la seua plaça al telèfon 96 169 87 14.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment