Aquest passat diumenge, 21 d’octubre, va tindre lloc a Llíria la celebració del ‘Tech Day Camp de Túria‘. Es tracta d’un acte que va estar organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria amb la col·laboració de l’IVAJ i el suport dels Centres d’Informació Juvenils i els departaments de Joventut dels diferents municipis de la comarca.

En aquest sentit, Bétera va estar representada per la regidora municipal de Joventut, Maite Bes, qui va acudir a aquest esdeveniment que tenia com a finalitat promoure l’ús responsable de les noves tecnologies entre els joves.

L’esdeveniment es va compondre de diverses activitats, tenint lloc durant tot el dia a l’Edifici Multiús edetà.

L’objectiu va ser transmetre una visió educativa de les noves tecnologies a través de tallers, conferències i videojocs.

El Tech Day s’emmarca dins de les actuacions que l’entitat està realitzant en l’Àrea de Joventut des de la qual s’organitzen activitats de formació, oci, assessorament i inserció laboral dirigida a aquest col·lectiu.

La Mancomunitat treballa en aquest àmbit de forma coordinada amb els responsables polítics i tècnics de les 17 poblacions que formen el Camp de Túria.

La programació s’estructurava en diferents parts: la robòtica, els videojocs, youtuberse influencers i la producció musical.

En el camp de la robòtica es van realitzar tallers de forma ininterrompuda durant tota la jornada en els quals els joves van tindre l’oportunitart d’aprendre a construir i programar robots, a crear aplicacions i totes les claus del disseny i la impressió 3D.

En l’espai dedicat als videojocs, es van organitzar tornejos de Fortnite i joc lliure de League Of Legends, Call of DutyRocket LeagueFifa 18, Just Dance, Guitar Hero. També hi va haver una zona “retro”, i circuits de ScalextricIwat i Mario Kart. Paral·lelament, es van programar xarrades de youtubers i professionals de e-sports, per a conéixer de primera mà tot el relacionat amb el món dels videojocs.

La música també va tindre el seu espai lúdic i formatiu, amb els tallers de producció musical, DJ i bases de rap.

A aquest primer ‘Tech Day‘ van assistir un bon nombre de joves de distintes localitats de la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment