Dilluns i dimarts de la setmana passada, la Policia Local de Bétera va estar amb els alumnes de tercer de l’ESO de l’Institut d’Educació Secundària (IES) Les Alfàbegues parlant de l’ús d’internet i de les xarxes socials. Així ho ha anunciat en el seu Twitter. D’aquesta manera va previndre i alertar dels perills o riscos que poden tindre si no es fa un ús adequat. Saber quins drets, obligacions o mesures prendre de protecció i com educar en aquest sentit són temes de vital importància.

D’altra banda, també van estar alumnes de sisé de l’ESO i Formació Professional (FP) del mateix institut, per a parlar de violència de gènere i de com es deu actuar en aquests casos.

Aquestes xarrades formen part de les actuacions que des de la Policia del municipi es porten a terme per informar i formar a la ciutadania, sobretot als més joves, en matèries cíviques. Doncs, en altres ocasions realitzen tallers o xarrades sobre educació viaria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment