Per primera vegada, s’ha organitzat un certamen literari autonòmic per a pacients amb càncer. Per a l’ocasió, s’han unit  les Juntes Provincials de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alacant, Castelló i València (AECC).

La finalitat d’aquesta iniciativa és difondre missatges de superació i de creixement personal i contribuir a la sensibilització i conscienciació de la societat sobre aquesta malaltia.

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim 9 de febrer, amb motiu del I Congrés Autonòmic de persones amb Càncer i Familiars.

Els relats podran presentar-se de forma presencial, seguint les bases, fins al pròxim 30 de novembre a les 17.00 hores a les seus d’AECC València, Castelló i Alacant, o per correu electrònic a alicante@aecc.es; castellon@aecc.es i valencia@aecc.es, indicant en l’assumpte Certamen Literari MOLT MÉS PER DIR.

En aquest concurs poden presentar-se persones que estiguen en tractament de càncer o que hagen superat la malaltia, majors de 16 anys i residents a la Comunitat.

Les obres poden estar escrites en valencià o castellà i en la temàtica s’han de reflectir valors com el coratge, l’esforç, la superació o l’actitud davant del càncer que permeten afrontar la malaltia en qualsevol fase.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment