El termini d’inscripcions per a poder participar en la III Marxa contra la Violència de Gènere organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València ja està obert. Així ho ha comunicat la regidoria municipal de Dona i Igualtat de Bétera.

L’esdeveniment, de caràcter solidari, se celebrarà el pròxim 11 de novembre a les 10.00 hores al Passeig de l’Albereda València. La seua finalitat és involucrar a la societat en la conscienciació i sensibilització contra el maltractament a la dona.

Per aquest motiu, totes aquelles persones veïnes i veïns de Bétera interessades a participar en la cita poden inscriure’s a Casa Nebot o mitjançant el correu electrònic igualtat@betera.es fins al 5 de novembre.

El cost de la inscripció és de 2 € solidaris, que es destinaran íntegrament a l’Associació ALANNA, entitat que treballa per a evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones mitjançant la realització de programes amb els col·lectius més vulnerables que envolten a les víctimes, com l’entorn familiar o els menors.

El departament de Dona i Igualtat posa a la disposició dels ciutadans un autobús, el qual eixirà de l’esplanada de l’Albereda davant el Restaurant Fusió, a les 08.30 hores i tornarà a les 13.30 hores.

El lliurament de dorsals es realitzarà el mateix 11 de novembre abans de l’eixida i previ pagament de la inscripció. Cal mencionar que les places són limitades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment