El pròxim dissabte 27 d’octubre tindrà lloc l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera 2019 (la xiqueta Carla Gelde i Granell i la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos) i les seues respectives Corts d’Honor de la Junta Local Fallera.

L’itinerari a seguir inclou, a les 17.00 hores, en el Saló de Plens del Castell de la localitat la signatura de les Falleres Majors al Llibre d’Honor de la població. Seguidament hi haurà una recepció de les Juntes Locals convidades i de les comissions falleres del municipi, per part de les màximes representants, a les 17.45 hores a Casa Nebot. Posteriorment, s’acudirà en cercavila fins a l’Auditori de la Casa de la Cultura on a les 18.30 hores donarà inici l’acte protocol·lari.

Una vegada acabat l’acte protocol·lari es portarà a terme el tradicional sopar al Salo Azhor. Els fallers i falleres que vulguen assistir al citat sopar ja poden comprar el seu tiquet als diversos casals fallers.

D’altra banda, cal mencionar que aquest passat cap de setmana Carla Gelde i Omayra Calvo, van acudir a les poblacions d’Alaquàs i Silla, les quals exaltaven a les seues Falleres Majors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment