Des de fa unes quantes setmanes, qui haja passejat pel municipi haurà vist que molts comerços de la localitat tenen o bé en la vorera o a les seues cristalleres un adhesiu que fica: “Som Comerç associat. #ComerçLocal. Tenim el que necessites“.

Amb les imatges que adjuntem segur que les reconegueu. I és que els comerços de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) estan apegant, als peus dels seus establiments, adhesius de vinil per a exterior com a marca identificativa. Es tracta d’una nova campanya de l’ACB perquè el comerç local associat de la població tinga major visibilitat i les veïnes i veïns el puguen reconéixer fàcilment i es puguen assabentar de les diferents accions, promocions i iniciatives conjuntes que es porten a terme.

Aquesta nova actuació compta amb la col·laboració d’Unió Gremial i l’Ajuntament de Bétera, a través del departament de Comerç-AFIC.

Encara no estan tots els vinils pegats, ja que encara falten uns quants comerços en ficar-lo. D’aquesta manera, el nombre d’adhesius apegats anirà creixent al llarg d’aquestes pròximes setmanes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment