L’Ajuntament de Bétera ha comunicat, a través de les seues xarxes socials i pàgina web oficial, que ja es pot sol·licitar l’autorització per fer cremes agrícoles a la localitat. El període contempla des del 17 d’octubre fins al 14 de juny.

El terme municipal està dividit en dues zones (zona A i zona B) i en cadascuna d’elles es poden realitzar les cremes uns dies o uns altres. Així, a la Zona A, els dies de cremes són diumenges, dilluns i dimarts des de les 07.00 a les 13.00 hores. La Zona B poden cremar els dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 07.00 a 13.00 hores.

Per poder realitzar aquestes cremes s’haurà de comunicar per escrit a la Policia Local del municipi, indicant el polígon i parcel·la en la qual es realitzaran, així com la data.

Totes les cremes, permisos i autoritzacions quedaran automàticament cancel·lades quan el vent siga fort o de ponent, o els dies declarats de perill màxim per la Conselleria (Nivell 3 de Preemergència).

Si s’iniciara una crema autoritzada i el comportament del foc poguera ser perillós, per canvis en la situació climàtica, s’haurà de suspendre aquesta crema immediatament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment