(EFE) Un home de 46 anys ha mort a primera hora d’aquest dimarts a conseqüència de l’accident ocorregut en el terme municipal de Riba-roja de Túria entre tres turismes i la motocicleta que conduïa la víctima mortal.

Segons informa el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, el sinistre ha tingut lloc en el quilòmetre 8 de la CV-370 per causes encara no especificades. L’avís va entrar en el CICU a les 07.09 hores.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat un Suport Vital Bàsic i una SAMU, l’equip mèdic del qual sols s’ha pogut confirmar la defunció del motorista, mentre una dona ha sigut assistida per un dolor cervical i una crisi d’ansietat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment