La Regidoria municipal de Parcs i Jardins de Bétera ha renovat la zona infantil situada a Vall de Flors II. Es tracta d’una iniciativa que forma part de les actuacions que s’estan portant a terme des d’aquest departament per a renovar tots i cada un dels parcs infantils del municipi.

El parc de 130 m² es trobava en molt males condicions, amb uns gronxadors de fusta molt deteriorats. La regidoria ha invertit 17.155 euros en condicionar este parc tan demandat pels veïns de la zona.

L’actuació ha consistit a substituir la vella zona de jocs per una nova. S’ha col·locat un nou tobogan, un balancí i un gronxador sobre paviment de seguretat de cautxú de diversos colors. A més també s’han substituït els vells bancs per uns nous.

“La regidoria de Parcs i Jardins seguix renovant tots els parcs del municipi, ara hem acabat el de la Vall de Flors i esta mateixa setmana comencen les obres al parc del Romeral i el mes de novembre començaran les obres al parc del carrer Joanot Martorell”, ha anunciat la regidora de l’àrea Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment