Una vegada més, Vicente Ferré i el seu gos Galax han aconseguit un triomf. En aquesta ocasió, es troben entre els primers 10 classificats de l’ensinistrament mundial després de participar en el Campionat Mundial d’Ensinistrament WUSV celebrat a Dinamarca.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha volgut rebre’ls i felicitar-los aquesta setmana en persona, ja que aquest fet situa Bétera al capdamunt d’aquesta disciplina.

Vicente Ferré hi ha agraït a l’ajuntament tot el seu suport, ja que Galax té autorització per entrenar al Poliesportiu de la localitat a primera hora del matí, “aquest gos és com un atleta per la qual cosa porta una rutina d’entrenaments específica i necessita un espai com aquest per poder entrenar. Estem molt agraïts a l’alcaldessa per facilitar-nos l’entrada”, indica Ferré.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment