La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha començat un curs per a policies locals a Bétera, amb la finalitat de millorar la formació en detecció de consum de droga a conductors. Així, es pretén contribuir a reduir la sinistralitat a les carreteres, ja que, segons l’últim balanç anual d’accidents presentat per la Direcció General de Trànsit, el factor fonamental de l’11% d’aquests contratemps el constitueixen les drogues i en un 12% dels casos, l’alcohol.

CSIF explica que el curs, inaugurat dilluns, consta de 25 hores lectives i es prolongarà fins divendres que ve. En l’última jornada els agents realitzaran controls a la carretera en els quals traslladaran a la pràctica els coneixements adquirits durant la resta de la setmana.

El curs es realitza a la central de policia de Bétera, municipi del qual Ajuntament col·labora en l’organització. De fet, deu agents de la localitat assisteixen a les classes. En total hi participen 35 policies locals de diferents poblacions de la comarca del Camp de Túria. Aquest curs d’habilitació en detecció de droga està homologat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe). L’objectiu consisteix a millorar la formació per evitar accidents i reduir la sinistralitat viària.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment