Si estàs desocupat i vols obtindre el certificat de Manipulador/a d’Aliments, la Mancomunitat Camp de Túria, amb la col·laboració del Centre de Turisme (CdT) de València, ha organitzat un curs gratuït dirigit a aturats que se celebrarà a Bétera.

La jornada de formació serà el pròxim 6 de novembre. El curs es portarà a terme de 09.00 a 14.00 hores en les instal·lacions de l’Edifici de ‘Casa Nebot’.

A d’aquest poden inscriure’s tots els veïns dels municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria i que estiguen en l’atur. Aquesta classe és gratuïta.

Qui desitge més informació podrà cridar a la seu de la Mancomunitat al següent telèfon: 962 798 150.

Les inscripcions ja estan obertes per a qui vulga realitzar aquesta formació. Per apuntar-se es deurà cridar a la seu de la Mancomunitat al 962 798 150 o a la ADL de Bétera en el següent telèfon: 961 698 714. També es pot formalitzar en línia, a través de la pàgina web del Centre de Turisme (www.cdt.gva. es). En ambdós casos s’haurà d’aportar una fotocòpia del DNI i del DARDE.

El certificat de manipulador capacita per a optar a llocs de treball en què es requerisca una qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Per això, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment