Aquest pròxim dissabte dia 27 d’Octubre, es presenta en societat el PARTIT TORRE EN CONILL. És un partit veïnal reivindicatiu sense ideologia determinada.

La data va ser ajornada per les tremendes pluges del cap de setmana passat que era quan s’anava a realitzar.

Tots els seus membres, tots, són veïns de la urbanització Torre en Conill, i els uneix la defensa del seu “benestar”. Així com oposar-se a la discriminació de serveis i inversions que l’Ajuntament de Bétera manté sobre les urbanitzacions en general i a aquesta en particular:  “Pensem que els impostos van majoritàriament al centre del poble, i se’ns manté en un abandó i desinterés crònic i objectiu”.

Els veïns que resideixen a les urbanitzacions suposen el 40% de la població i les inversions (fins i tot després de descomptats les despeses de personal i comuns) no passen mai del 5%, a penes simbòlic. Per exemple en el 2016 i 2017 va ser de 0%.

En la zona sud som 7.000 persones i estem sense centre de salut, sense centre cultural, sense transport públic, sense col·legi, sense institut, i amb dèficits de qualitat de serveis. Tenim discriminacions com la recollida de fem diferent per al poble i per a les urbanitzacions.

Per això ens unim els veïns en un partit veïnal sense ideologia definida, un partit de base popular, necessari ja que els partits tradicionals donen prioritat absoluta en les seues propostes al centre del poble. Només els propis veïns podrem defensar-nos com demostren els 20 anys passats que han sigut una seqüència de discriminacions.

El Partit Torre en Conill es presentarà a les eleccions de maig de 2019 desitjant que el Ple Municipal arribe a tindre un 40% de regidors d’urbanitzacions, tants com veïns vivim en aquests nuclis. Només llavors l’equitat estarà garantida.

Des d’aquestes línies convidem a tots els veïns de Torre en Conill al fet que se sumen a la festa i al partit. També ho fem extensiu als altres veïns del poble que vulguen sumar-se a la nostra alegria, i especialment a les Associacions de Veïns i organitzacions de la urbanitzacions perquè participen dels actes, de la nostra línia d’actuació i de la nostra experiència en aquest viatge cap a l’equitat veïnal.

Gloria Campomanes Barroso
LA JUNTA DIRECTIVA DEL PARTIDO TORRE EN CONILL
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment