Aquest diumenge, 28 d’octubre, tindrà lloc a casa Nebot (C/ Estació, 5) de Bétera un esdeveniment d’animació infantil científica per als més xicotets, de 4 a 9 anys.

Aquesta iniciativa donarà inici a les 12.00. L’acte consistirà en experiments científics al·lucinants adaptats per a xiquets i xiquetes. A més a més, hi haurà jocs variats, pinta rostres i globoflèxia, per a celebrar el Dia Mundial de l’Animació.

Cal mencionar que el 28 d’octubre de cada any se celebra aquesta efemèride on els amants de l’animació poden disfrutar d’un dia carregat d’activitats i recursos relacionats amb l’Animació.

El Dia Mundial de l’Animació se celebra des de l’any 2003, commemorant la primera projecció del Teatre Òptic (Théâtre Optique) d’Emile Reynaud en 1892, en el Museu de Grevi de París.

L’animació és un procés mitjançant el qual les imatges semblen tindre moviment. Aquest procés es porta a terme mitjançant diverses tècniques que ajuden a percebre el moviment per exemple en els dibuixos animals, els quals semblen tindre vida pròpia.

Els festivals són considerats com un dels mitjans de difusió més important tant per als curtmetratges com per als llargmetratges. Per a celebrar aquesta data, es realitzen diverses activitats al llarg de les ciutats de tot el món, fins i tot dirigides als xiquets perquè aprenguen com funciona l’animació infantil.

En moltes ciutats es realitzen nombroses projeccions a les quals solen acudir els alumnes dels col·legis al costat dels seus professors o mestres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment