El pròxim dimecres, 31 d’octubre, el carrer Goya de Bétera es convertirà en una via verdaderament terrorífica. Halloween arribarà a aquesta part de la localitat, perquè tots els veïns i veïnes del municipi puguen disfrutar de la nit dels morts vivents. Donat que es celebra al carrer, aquest esdeveniment té l’oportunitat de celebrar-se per a tot aquell que vulga acostar-se. A més, la vía estarà tallada durant unes hores per mantindre la seguretat en tot moment.

Així, un bon nombre de famílies acudeixen fins a Goya, des de fa uns quants anys. Tot va començar quan Juan Ramón Bolaños, veí del nostre municipi, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses any darrere any.

Tal com explica Tere Reche, veïna d’aquest carrer, “Molts veïns decoren el carrer i es disfressen, convidant a tot aquell que vulga a què s’acoste per a espantar-lo i passar-ho bé amb nosaltres”.

Tots els xiquets i xiquetes de la localitat tenen una cita amb el carrer Goya on no faltarà la decoració temorosa, les disfresses, les llepolies i la música. Qui desitge ajudar, pot col·laborar portant llepolies al Bar La Creu (al costat del parc del carrer Paterna). 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment