Les comissions de Bétera solen celebrar per als seus fallers i falleres diverses festes temàtiques quan arriben determinades dates senyalades… En aquest sentit, la festa de Halloween també s’ha convertit en una cita ineludible per a les Falles. Per aquest motiu, el dimecres 31 d’octubre la Falla Gran Via de l’Est acollirà una gran festa per als seus fallerets i falleretes.

Dirigida sobretot als més menuts d’aquesta agrupació, la comissió ha preparat moltes sorpreses per a la festa. En primer lloc, hi haurà un Monster Chef, on qui vulga podrà portar dolç o salat i assaborir-los terroríficament.

A més a més, a les 18.30 hores, a les Coves de Mallorca, hi haurà un passatge del terror, jocs i, per descomptat, berenar. Les falleres o fallers que vulguen acudir deuran anar disfressats per a disfrutar de l’ocasió de la millor manera possible.

Aquesta festa és soles per als fallers, principalment per motius d’infraestructura i aforament, encara que als organitzadors els haguera agradat poder fer-la per al públic en general. Si als nostres escrits s’hi ha malinterpretat en algun moment demanem disculpes. No obstant això, tant des de la Falla com des

Festa al Carrer Goya

de Betera.com animem que tots aquells veïns i veïnes que no siguen d’aquesta comissió i vulguen disfrutar de la nit de Halloween ho facen al carrer Goya, on els residents en aquesta zona  han pogut preparar una festa per a tots els ciutadans de la localitat, donat que l’esdeveniment serà al carrer. De fet, els menuts de Gran Via de l’Est també visitaran aquesta festa per a divertir-se més, si cap.

Tots els xiquets i xiquetes de la població tenen una cita amb el carrer Goya on no faltarà la decoració temorosa, les disfresses, les llepolies i la música. Qui desitge ajudar, pot col·laborar portant llepolies al Bar La Creu (al costat del parc del carrer Paterna). El carrer estarà tallat durant unes hores per mantindre la seguretat en tot moment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment