El passat diumenge, 28 d’octubre, va tindre lloc un concert coral a l’auditori de la Casa de cultura, organitzat pel Centre Artístic Musical de Bétera (CAM).

L’actuació començava al voltant de les 19.00 hores, amb el Cor Polifònic de la Societat Musical de Massalfassar dirigit per Sergi Cunyat Martínez. Seguidament, va ser el torn per a la Coral Polifònica Scholapiarum Cantores, dirigida per Carla Sanmartin Ganau. Després, el Cor del Centre Artístic Musical de Bétera amb la direcció de Pepa Campos va fer disfrutar als allí presents. Per tancar es va cantar dos peces en conjunt, dirigides per Sergi Cunyat Martínez i Carla Sanmartin Ganau.

CAM Bétera compleix 50 anys i el seu cor va nàixer a l’Escola de Música de la mateixa Societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura “Conjunt Vocal” i de la seua professora Josepa Campos, l’any 1995. El nombre de components des de la seua fundació està al voltant de 30/35 membres.

Entre altres accions, aquesta coral ha gravat un CD de nadales i cançons en valencià. Així mateix, ha obtingut el 3r. premi en el Certamen de Corals celebrat a Potries. També va ser el tercer classificat en el programa de l’antiga televisió autonòmica Canal 9 ‘Cantem de Cor’. A més a més, ha obtingut el 3r premi en el Certamen de Cors celebrat a Oliva.

D’altra banda, el Cor Polifònic de la Societat Musical de Massalfassar porta a terme fites importants i participa en esdeveniments com el I Festival de Cors Polifònics de Massalfassar.

Quant a Scholapiarum Cantores, es tracta d’una agrupació de veus mixtes creada l’any 2000, adscrita al Col·legi Escolàpies de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment