Tot i que la pluja del passat dissabte va impossibilitar el desenvolupament normal previst de l’acte de presentació del nou partit polític ‘Torre en Conill’, un bon nombre de veïnes i veïns de la zona van acudir fins a la plaça Verdum per a coneixer el citat partit.

Refugiats baix el porxe dels establiments de la plaça es trobaven els assistents i membres del partit intentant disfrutar de la jornada de la millor manera possible, ja que diuen que ‘al mal temps bona cara’.

L’equip de Betera.com també va acudir per a parlar amb els màxims representants d’aquest nou partit, el qual està presidit per Manuel Chover i compta amb la vicepresidència de la regidora Gloria Campomanes. Segons ens van comentar, tant Manuel com Gloria, en breu tornaran a realitzar una altra convocatòria per a poder oferir una presentació com toca.

Tal com va explicar Manuel Chover, ‘Torre en Conill’ “és un partit hereu de l’antic CUBE per a enfocar més el treball del partit en la urbanització de Torre enConill i reivindicar les necessitats que tenen els seus residents”. En aquest sentit, “reivindiquem les demandes històriques per a la zona com són les inversions en matèria educativa, esportiva, culturals, d’oci i de serveis perquè la urbanització estiga al mateix nivell que el poble”, matissa Chover.

A la jornada també van estar presents membres del partit de Mas Camarena, com Salvador Beltrán i altres representants, per a mostrar el seu suport. En aquest sentit, la vicepresidenta del partit i regidora de Mas Camarena-Cube, Gloria Campomanes va comentar que “tenim claríssim que ens va millor junts que separat i esperem seguir així de cara a la pròxima legislatura”.

A continuació, adjuntem un vídeo resum:

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

  1. La pluja no va impedir dissabte la inauguracio de l’escultura dedicada al riu Xuquer de Leonardo Borras, el parc dels Furs i l’avinguda 9 d’Octubre, en la qual va participar la Nova Muixeranga d’Algemesi i el fill de l’artista, Vicent Borras. A l’acte van assistir, entre altres, els familiars de l’escultor, quasi tots els membres de la corporacio municipal d’Alzira, regidores i regidors de l’Ajuntament d’Algemesi i visitants.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment