Imatge: Ajuntament de BéteraImatge: Ajuntament de BéteraEls alumnes i les alumnes de cinqué de tots els centres educatius de Bétera van eixir el divendres passat de les aules per prendre els carrers del municipi i celebrar el dia “Camí a l’Escola”. Es tracta d’una jornada organitzada per l’Ajuntament de Bétera en la qual els xiquets i xiquetes reivindiquen que a ells els agrada anar a l’escola caminant per les vies més segures del poble.

Amb globus, música i pancartes realitzades per ells mateixos en cada classe, centenars d’alumnes van recórrer un dels itineraris més segurs fins a arribar a la plaça del Castell, on van esmorzar tots junts i van escoltar una explicació de la història del castell.

Segons explica el regidor d’Educació, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE), “L’objectiu de la jornada és potenciar que els alumnes dels col·legis i instituts utilitzen el camí a l’escola com una cosa normal en el seu dia a dia. D’aquesta manera s’evita el trànsit i les aglomeracions de cotxes a les portes dels centres, però a més s’ha demostrat que tindre una ruta ajuda a fer que l’absentisme disminuisca”.

Aquesta és la cinquena vegada que se celebra esta jornada festiva i amb ella els alumnes, pares i tots els veïns i veïnes de la localitat s’assabenten que anant a l’escola a peu per rutes segures es cuida
del medi ambient i se socialitza.

Enguany, també es realitzarà el programa “Anar caminant al Cole” dins del Camí a l’Escola de Bétera. En breu sabrem el calendari dels dies assenyalats a tal efecte per al curs escolar 2018/19.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

  1. Al Titol Tercer es reconeix el dret que tots els ciutadans tenen de ser informats pels mitjans de comunicacio social, tant en valencia com en castella i a utilitzar indistintament ambdues llengues quan hagen d’usar-los, i s’atribueix al Consell la promocio i la utilitzacio del valencia en aquests mitjans, vetlant per una adequada presencia del valencia en aquells dependents de la Generalitat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment