El pròxim dissabte, 3 de novembre, comencen les rutes arqueològiques organitzades per la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Bétera. Els veïns i veïnes que ho desitgen podran visitar els jaciments de la Vila Romana de l’Horta Vella i la Torre de Bofilla acompanyats per una arqueòloga.

Les rutes es podran realitzar caminant, amb bicicleta o amb cotxe. D’aquesta manera, el consistori ha publicat un díptic informatiu en el qual es marquen les rutes pedestres, les rutes en bicicleta o les àrees d’aparcament per als vehicles. Aquestes rutes també poden reservar-se en exclusiva per a grups escolars o grups de més de 15 persones.

La primera d’aquestes visites començarà a les 10.00 hores, des de l’Estació de Metro de Bétera. Per assistir no cal apuntar-se, tan sols es deurà acudir al punt de trobada amb roba còmoda, gorra, aigua i esmorzar.

“Estem molt contents de començar estes noves rutes que tenen com a objectiu donar a conéixer el patrimoni històric de Bétera. Per això comptem amb una arqueòloga que coneix molt bé tant el jaciment com la Torre, ja que ha participat en nombroses excavacions”, explica el regidor de Patrimoni, Joano Baudés (Compromís).

“Animem junts a gaudir d’un matí especial en què coneixerem la nostra història d’una manera amena, mentre caminem pel nostre entorn natural i compartim l’experiència amb els nostres fills, amics o altres veïns de Bétera”, explica Baudés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment