El comerç local de Bétera també celebra Halloween. Per a l’ocasió, l’Associació de Comerciants del municipi ha impulsat entre els establiments associats una campanya per a celebrar de manera especial aquest esdeveniment, combinant descomptes, activitats diferents i horaris especials que es portaran a terme des de cada botiga. Així, un bon nombre de comerços participa en la jornada més terrorífica de l’any.

D’una banda, alguns negocis han preparat festes temàtiques com és el cas de Hi5 Education Centres el qual ha decorat les seues instal·lacions per a l’ocasió i animarà a qui passe per allí per a celebrar aquesta festa.

Així mateix, el pub local Ágora 23 també realitzarà la seua ja tradicional festa de Halloween, on Merxe’s Centre d’Estètica farà que el personal d’aquest gastropub mostren el seu rostre més terrorífic.

Qui també se suma és Ecotienda Karak amb una “picaeta” de degustació de vi i coques d’espelta i altres productes naturals, artesanals i ecològics. El seu horari s’ampliarà fins a les 00.00 hores. Com no podria ser d’una altra manera, els caramels per als més menuts tampoc faltaran. Aquest establiment ha preparat descomptes d’un 10% en regals i un 10% en la línia facial i de ‘bebés’ Weleda.. 

La tenda de llepolies Kompy’s ha organitzat un sorteig d’un pastís per a la nit del dimecres. La participació és de 0.50 euros i el sorteig es farà el 31 d’octubre a l’hora de les bruixes, 00.00 hores. Així mateix, allí es pot trobar ja una varietat de llepolies temàtiques.

Durant aquests dies, a més, Òptica Bulevar Bétera compta amb descomptes especials del 30% en algunes ulleres i el local s’ha decorat a l’estil Halloween. El personal es disfressarà per a animar a que els veïns i veïnes també entren a l’establiment disfressat. Per no dir, que des de fa temps es pot reservar llentilles de colors i monstruoses. Tampoc s’ha de perdre de vista les pestanyes postisses que hi ha ficat a la venda Lorena Artuñedo, tu centro de estética per a millorar l’estètica de la disfressa.

Noelia Durán Estilistes celebrarà a partir de les 18.00 hores una vesprada divertida on es deurà anar disfressat.

Modes Cecilias i Lara Children’s també ampliaran el seu horari i comptaran amb propostes de moda molt interessants. En aquest sentit, Lara Children’s tindrà un 15% de descompte en les noves col·leccions.

Ges Seguros Bétera tindrà alguns descomptes terrorífics, igual que Intecom Solutions, qui també ha preparat diferents ofertes monstruoses en diversos aparells electrònics.

Calzados Amparo y Carolina compta amb descomptes específics per a aquests dies amb un Gran Festival de Outlets en home, dona, xiquetes i xiquets i joves en bosses de mà ‘bolsos’ i complements. Tot, a molts bons preus.

Per descomptat, les millors disfresses i complements es poden trobar aquests dies a La Tenda de Ricart.

A totes aquestes ofertes i esdeveniments està convidada tota la població, visitant els comerços i coneixent de primera mà tot el que s’ha organitzat i disfrutar del ‘Truco o trato’.

 

Dia de Tots els Sants

A més a més, el Dia de Tots els Sants també se celebra al comerç local. Doncs, La Tenda de Ricart porta des de fa unes quantes setmanes oferint jardineres, flor artificial i complements per muntar els rams per als nostres estimats que ja no estan entre nosaltres. Aquesta multitenda brinda diverses oportunitats per a la confecció d’aquests.

Per la seua banda, els forns i pastisseries tenen dolços tradicionals d’aquesta data. Forn i Pastisseria Llistó tindrà pastissets de moniato i d’ametla i Panaderia Mayda, ossos de sant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment