Aquest dimecres, gran part del Món acollirà la nit més terrorífica de l’any. Es tracta de Halloween i, per a celebrar-ho, molts preparen diferents festes i actes. Així, Bétera no es queda enrere i algunes comissions falleres també estan organitzant les seues particulars festes dirigides als seus fallers i falleres.

En aquest sentit, cal mencionar a la Falla l’Albereda. Aquesta portarà a terme diferents activitats. Per a l’ocasió decorarà el seu casal de la manera més tètrica possible. A més a més, tindrà jocs per als més menuts de la comissió. Així mateix, realitzarà un cercavila amb els seus disfressats, sense que falte el tradicional “truco o trato“.

Per a tancar la vetlada hi haurà un sopar de ‘Pa i Porta’ per als fallers i falleres.

Els actes donaran el seu tret d’eixida al voltant de les 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment