L’Ajuntament de Bétera tampoc ha volgut deixar de costat la celebració de Halloween. Per aquest motiu, aquest dimecres 31 d’octubre, la regidoria municipal de Joventut ha preparat una Scape Room moolt molt terrorífica.

Una SCAPE ROOM és una habitació de fugida on es realitza un joc d’aventura físic i mental que consisteix en un grup de jugadors que són tancats en una habitació on hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tot tipus per a anar desenllaçant la història i aconseguir “escapar” abans que finalitze el temps determinat per l’organitzador.

Aquesta activitat tindrà lloc a Casa Nebot (C/ Estació núm. 5) a la coneguda com l’Aula de la Residència, en horari de 17.30 a 20.00 o 20.30 hores segons es vaja desenvolupant el joc.

Aquest esdeveniment va dirigit a joves en edats de 12 a 30 anys.

L’aforament és limitat i per grups per tema de temps.

La durada de cada scape és d’aproximadament 45 minuts.

Qui vulga participar deurà apuntar-se a auxiliar.juventud@betera.es – juventud@betera.es o a casa Nebot (C/ Estació, 5) de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i el dimecres també de 17.00 a 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment