Aquest dimencres, 31 d’octubre, tindrà lloc a Casa Nebot (carrer Estació, 5) una xarrada informativa per a tractar assumptes a tindre en compte a l’hora de contractar qualsevol assegurança (de llar, d’automòbil, de vida…).

Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria de Consum de l’Ajuntament de Bétera, a través d’ADICAE.

L’Associació d’Usuaris de Bancs Caixes i Assegurances (ADICAE) és una associació de consumidors i usuaris inscrita en el registre d’Associacions de Consumidors de l’Institut Nacional de Consum d’Espanya. És membre del Consell de Consumidors i Usuaris d’Espanya i representa als consumidors en el Comité Consultiu de la Comissió Nacional del Mercat de Valors i en la Junta Consultiva de la Direcció General d’Assegurances.

Aquesta associació forma part del moviment consumista els trets del qual poden agrupar-se en les següents finalitats:

  • La defensa dels impositors, accionistes, partícips, consumidors, usuaris o clients de bancs, asseguradores o entitats financeres en general.
  • Assessorament i defensa judicial o extrajudicial dels consumidors i usuaris. La principal eina emprada per ADICAE en la defensa dels seus associats és la via judicial col·lectiva. Aquest instrument pretén obtindre la denominada justícia col·lectiva en determinats fraus massius.
  • Educació i divulgació de l’educació financera. Promoció de la participació ciutadana en la cultura financera.
  • Difusió d’informació pretesament veraç sobre els productes financers.
  • Representació dels consumidors davant organismes públics o privats.
  • Cooperació i col·laboració amb altres organitzacions socials.
  • Defensar i assessorar els associats i als ciutadans en general davant qualsevol circumstància de les previstes en la llei 26/84 de 19 de juliol de consumidors i usuaris i normativa que la desenvolupa.

L’acte tindrà lloc a les 18.30 hores i, després de la xarrada, els assistents podran preguntar dubtes per a resoldre’ls en el moment.

L’aforament és limitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment