El Centre de Coordinació d’Emergències reforça des d’aquest dimecres, 31 d’octubre, el servei del telèfon d’Emergències 112 Comunitat Valenciana per a oferir una atenció més àmplia durant la vespra de Tots els Sants.

Aquesta jornada s’ha estés en els últims anys amb les celebracions de Halloween. La sala es reforça un 8% amb l’increment de tres operadors i un supervisor més. D’altra banda, amb motiu de la festivitat de l’1 de novembre, s’ha previst un reforç del 4% per a la jornada del dijous.

El director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha explicat que la festivitat de Tots els Sants “requereix una atenció més àmplia en la nit del 31, en celebrar-se nombroses festes nocturnes prèvies al dia festiu i per tant, s’ha reforçat la presència de personal a la sala per a poder atendre amb major rapidesa i eficàcia les trucades que es reben”.

“En un moment donat -ha afegit-, el servei pot ampliar-se de forma immediata si la situació l’exigira per algun incident concret”.

Des de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències es recorda a la població que tinga previst eixir a les nombroses festes que se celebren la nit del 31 d’octubre algunes mesures de seguretat i autoprotecció que poden ser-los útils:

– No introduir en el recinte objectes que puguen afectar la seguretat de la resta d’assistents.

– Seguir les instruccions dels serveis d’ordre.

– Informar-se amb antelació de la ubicació de les eixides d’emergència.

– Portar en braços o de la mà als xicotets.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment