El pròxim 10 de novembre, “Chiquilla, el musical de Seguridad Social” arriba a l’Auditori de L’Eliana. I és que José Manuel Casañ, cantant de Seguretat Social, com l’actriu Pat Pastor, resideixen en aquesta localitat. Hauran 2 passades, a les 19.30 hores i a les 23.00 hores. Aquest concert està organitzat pels Clavaris de la Verge del Carme 2019. Per a l’ocasió, se sortejaran aquest divendres dues entrades per a cada sessió.

La forma per a participar és molt senzilla. Caldrà entrar dins del nostre Facebook i fer el següent:

1.- Segueix-nos en Facebook

2.- Segueix en Facebook a Chiquilla, El Musical de Seguridad Social @chiquillaelmusical.

3.- Nombreu a dues persones amb qui vos agradaria anar,

4.-Compartiu (en opció pública) al vostre mur aquesta publicació.

El guanyador es donarà a conéixer aquest divendres 2 de novembre.

Qui de totes maneres, desitge assistir, l’enllaç de venda d’entrada és: https://www.eventbrite.es/o/clavaris-de-la-mare-de-deu-del-carme-2019-17881282888

EVA és una cambrera que comença les seues jornades en el local ballant una rumba que la té tarumba, és la seua forma de dir, em sent bé. Això no és molt del grat de SANTOS, el seu cap, però li té afecte…I ací caminen els dos defensant el bar.

COQUE, és un músic viatger que viu contra corrent, com els salmons. Tots els dies, es mira en l’espill i es diu a si mateix; 1,2,3 mou els peus, i ix al carrer a la recerca d’acció amb la seua guitarra a l’esquena.

BLANCA. Una “Xoni” vinguda a més, ha trobat l’or de la gallina dels ous treballant per a aquesta màquina guru que són els bancs. La seua tasca és tirar a SANTOS del seu local, acusant-lo d’haver-se ficat on no l’importa per un tema d’un aval.

HARRY, amic de COQUE, és feliç mentre no li falte vi, tabac i caramels, però en el tema amors, només aconsegueix lligar-se a la babalà. Segons ell, l’amor li ha tornat tocacollons. És l’ex nuvi de BLANCA, amb la qual cosa, es pot muntar una ovació real.

BLANCA (amb problemes per a controlar els seus jo-jo ́s), està a punt de descobrir que treballar per a un banc, no li dóna superpoders, i que no és fàcil ser déu, per molt que ella crega el contrari.

ALINA, fa que SANTOS es torne calavera només amb mirar-lo, ella només vol tindre la seua presència dia a dia, seria feliç si aconseguira un compromís d’amor, però no s’atreveixen a dir-ho mútuament. Pot fer l’efecte que té el cap sense moblar… Però…hi ha un “però”… Quin serà el “però” d’aquesta xiqueta?

Entre tots intentaran que no s’extingisca la flama, traient a relluir la seua fúria llatina.

BLANCA encara no ho sap, però està asseguda en la boca del volcà. No tenen por de res, perquè saben que ja estem condemnats a viure, i tenen clar que el seu objectiu és que no els falte Salut i Rock.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment